Tara Vossers opent haar 3e praktijk binnen onze muren!

In september opent Tara Vossers – (sport)Diëtist en Voedingsprofessional haar 3e locatie!
En wij zij supertrots dat we kunnen vertellen dat dat bij ons zal zijn!

Met de komst van de praktijk Tara Vossers halen we gespecialiseerde kennis over diëtiek en sportdiëtiek in huis. De diëtistes Anniek en Tara hebben een nuchtere kijk op voeding en streven naar een gezonde leefstijl op lange termijn. Iets wat perfect aansluit bij onze visie! Daarom een hele mooie aanvulling op ons aanbod.

Niet onbelangrijk om te vermelden: De praktijk is een volwaardige vestiging van Tara Vossers – (sport)Diëtist en Voedingsprofessional, dus natuurlijk toegankelijk voor iedereen, ook voor niet-leden!

Hieronder leggen de diëtistes Anniek en Tara zelf uit waar ze voor staan en wat ze voor je kunnen betekenen:

''Hi, leuk kennis te maken! Wij zijn Anniek Ketels en Tara Vossers. Beide als (sport)diëtisten werkzaam binnen de praktijk Tara Vossers – (sport)Diëtist en Voedingsprofessional. De praktijk bestaat inmiddels alweer bijna 4 jaar. Naast de twee locaties die de praktijk al heeft in Doetinchem, zijn we super blij dat we vanaf september een derde locatie mogen openen binnen de muren van CrossFit Go Personal.

Het is onze missie om cliënten op de lange termijn duurzaam verder te helpen. Wij worden niet happy van het jojo-effect, quick-fix methodes, shakes of terugkerende klachten. Een voedingspatroon vinden dat nauw aansluit en dat je de rest van je leven zou kunnen volhouden, is ons doel. Of je nu een sporter bent, graag wil afvallen of last hebt van darmklachten, wij helpen je graag een voedingspatroon te vinden dat 100% bij jou past!

Vanaf september zijn wij wekelijks aanwezig aan de Varsseveldseweg. Het lijkt ons leuk jullie daar te ontmoeten! Daarnaast hebben wij nog een hele leuke actie voor jullie in petto! Stay tuned!''

Welkom Anniek en Tara, we kijken erg uit naar deze mooie samenwerking!