ROAD TO SUMMER

Start maandag 6 mei —-> eindigt maandag 1 juli

Ben je van plan om deze zomer vol zelfvertrouwen te flaneren op het strand maar ben je bang dat je te laat begonnen bent of ‘achterloopt op schema’?

Of heb je gewoon even een boost nodig om de gezonde leefstijl op te pakken (en belangrijker nog: vol te houden!!)


Wij helpen jou!!

Maandag 6 mei start de ROAD TO SUMMER! Hierin bundelen lifestyle coach Charity Peters en CrossFit Go Personal krachten zodat wij jou in 8 weken helemaal klaarmaken voor de zomer! Dit doen we door jou intensief te begeleiden op het gebied van voeding en sport!

Hoe gaat het in zijn werk?

We starten jouw ROAD TO SUMMER met een intake bij lifestyle coach Charity en hierin bespreek je jouw wensen en eventueel de dingen waar jij normaalgesproken op vastloopt en stellen jullie samen jouw doel vast. In de intake wordt ook meteen de beginmeting incl. huidplooimeting meegenomen. Dit is ons startpunt. Op basis van de metingen en het vastgestelde doel ontvang je jouw persoonlijke voedingsschema en trainingsadvies van Charity. Je krijgt meteen toegang tot alle groepslessen van CrossFit Go Personal, waaronder De WODs (CrossFit) en de zaktrainingen. Ook kan je daarnaast nog ‘vrij trainen’ in onze functionele fitnessruimte.

In de 8 weken die volgen word je intensief begeleid: je hebt 2 tussenmetingen zodat je progressie goed gemonitord wordt en we kunnen bijsturen waar nodig. Daarnaast is Charity altijd bereikbaar via whatsapp voor vragen of bijvoorbeeld als het even lastig wordt!

Bij ons, CrossFit Go Personal, zal je verantwoorde en intensieve workouts in groepsverband volgen, uiteraard onder begeleiding van onze coaches. Zo zorgen we ervoor dat je naast je voeding er op het gebied van beweging alles uithaalt!

Op 1 juli sluiten we het traject af met het spannendste en leukste gedeelte: de eindmeting! Het resultaat van je inspanningen is dan eindelijk daar:

Vol zelfvertrouwen, gezond de zomer in!

En natuurlijk zullen we je ter afsluiting alle tips en tools meegeven om ervoor te zorgen dat je de gezonde leefstijl volhoudt 💪🏼

ENJOY YOUR SUMMER!!


Meld je nu aan voor de ROAD TO SUMMER via:

Charitylifestylecoach@gmail.com
of
Info@crossfitgopersonal.nl