Over Crossfit Go Personal

CrossFit Go Personal is een persoonlijke gym met CrossFit als basis, centraal gelegen aan de Varsseveldseweg in Doetinchem. Wij zijn ervan overtuigd dat afwisseling, het aanleren van nieuwe dingen, jezelf verbeteren en het vermijden van routine, zorgen voor (blijvend) plezier in het sporten.  

Tevens zijn we een officiële CrossFit affiliate waar kwaliteit en een goede sfeer in de gym centraal staan. Wij bieden een zeer gevarieerd lesaanbod, alles onder begeleiding van de beste coaches van de regio!

Ons lesaanbod bestaat uit CrossFit, boksen, StrongFit, olympic weightlifting, gymnastics, poweryoga, running en vrij trainen. We hebben een trainingsruimte ingericht voor de WODs (Workout Of the Day) en andere groepstrainingen. Daarnaast bieden wij een compleet ingerichte 'Open gym' ruimte waarin je zelf kan trainen met functionele trainingsmaterialen maar ook op onze fitness apparatuur van Hammer Strength.

Uiteraard kan je na de training ook even bij ons onder de douche springen!

Iedereen kan sporten bij CrossFit Go Personal. Ongeacht je leeftijd, sportervaring of fysieke fitheid. Je stapt altijd in op je eigen niveau en ontwikkelt vanuit daar verder. Of je dit nu doet in onze groepslessen, individueel of onder begeleiding van een personal trainer.

Starten bij CrossFit Go Personal


Wanneer je graag wil beginnen met sporten bij CrossFit Go Personal rond je eerst je startcursus, de 'fundamentals' af, voordat je aan de lessen meedoet. Deze cursus is nodig om je de basisbewegingen van CrossFit aan te leren. De totale startcursus bestaat uit twee lessen en vindt iedere week op maandag- en woensdagavond plaats.

CrossFit Go Personal App


Om het onze leden zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft CrossFit Go Personal een eigen app waarmee je je inschrijft voor iedere les die je volgt. Ook kan je middels de app zien wat er op het programma staat en biedt het de mogelijkheid je resultaten te loggen en zo je progressie bij te houden.