Naar inhoud

Over CrossFit Go Personal

CrossFit Go Personal is een allround gym met CrossFit als basis, centraal gelegen aan de Varsseveldseweg in Doetinchem.  Wij zijn ervan overtuigd dat afwisseling, het aanleren van nieuwe dingen, jezelf verbeteren en het vermijden van routine, zorgen voor (blijvend) plezier in het sporten. Daarom bieden wij een zeer divers lesaanbod aan met CrossFit, boksen, (Olympic) weightlifting, gymnastics en vrij trainen. We hebben een ruime zaal ingericht voor de WODs (Workout Of the Day) en andere groepstrainingen. Daarnaast bieden wij een compleet ingerichte ruimte waarin je zelf kan trainen met functionele trainingsmaterialen maar ook op onze fitness apparatuur van Hammer Strength.
Ook belangrijk: We serveren goede koffie en de lekkerste smoothies!

Iedereen kan sporten bij CrossFit Go Personal. Ongeacht je leeftijd, sportervaring of fysieke fitheid. Je stapt altijd in op je eigen niveau en ontwikkelt vanuit daar verder. Of je dit nu doet in onze groepslessen, individueel of onder begeleiding van een personal trainer. 

Starten bij CrossFit Go Personal

Wanneer je graag wil beginnen met sporten bij CrossFit Go Personal rond je eerst je startcursus, de 'fundamentals' af, voordat je aan de lessen meedoet. Deze cursus is nodig om je de basisbewegingen van CrossFit aan te leren. Zo draai je makkelijker mee in onze lessen. De totale startcursus bestaat uit twee lessen en vindt iedere week op maandag- en woensdagavond plaats.

CrossFit Go Personal App

Om het onze leden zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft CrossFit Go Personal een eigen app waarmee je je inschrijft voor iedere les die je volgt. Ook kan je middels de app zien wat er op het programma staat en biedt het de mogelijkheid je resultaten te loggen en zo je progressie bij te houden. 


Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws

 1. Groot nieuws! Binnenkort ook fysiotherapie bij CrossFit Go Personal

  In-house fysiotherapie: Samenwerking Fysiotherapie Engelaar & CrossFit Go Personal

 2. EAT TO FIGHT CANCER BRUNCH

  Zondag 26 augustus 10.30 uur - 13.00 uur: Brunchen voor het goede doel!
  Meld je aan!

  info@crossfitgopersonal.nl
  Onderwerp: Eat to Fight Cancer

Laatste tweet

Optimaal gebruik maken van de ruimte: Achterin wordt er flink gezweet tijdens de Hero WOD ‘Seven’, voorin krijgen d… https://t.co/oRENEnTWBO
©2019 CrossFit Go Personal