Naar inhoud

Lesaanbod

Omdat wij geloven in de kracht van diversiteit bieden wij een grote verscheidenheid aan lessen om zowel lichaam als geest geprikkeld te houden. Daarnaast acht CrossFit Go Personal het van groot belang dat onze leden een kwalitatief hoogwaardige training ervaren met dito begeleiding. Daarom zijn er per les een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en schrijf je je in voor iedere les met onze eigen app. 

WOD 

De WOD is de basis van ons CrossFit programma. Iedere dag staat er een nieuwe WOD op het programma zodat je trainingsprogramma altijd gevarieerd is.  De oefeningen, de combinaties hierin en de intensiteit worden constant afgewisseld. Hoewel iedere training anders is, ziet de opbouw van de training er altijd (ongeveer) hetzelfde uit: Uiteraard wordt begonnen met een warming up. Vervolgens werken we aan een bepaalde skill/techniek of gaan we bezig met de opbouw van kracht. Vervolgens start de daadwerkelijke workout: de WOD. Daarna wordt afgesloten wordt met een cooling down. Hierin wordt vaak aandacht besteed aan de verbetering van je mobiliteit.  

Max. 12 personen per les - 1 trainer

Oly Hour

Onze Oly hour-lessen zijn speciaal gericht op de techniek van het olympisch gewichtheffen. Tijdens deze lessen kan je dus extra aandacht besteden aan je uitvoering van de lifts zodat je deze op de meest efficiente en effectieve wijze in (of buiten) de WOD's kunt toepassen. 

Max. 8 personen per les - 1 trainer

Gymnastics

Omdat niet iedereen een geboren turner of acrobaat is: Gymnastics “establishes functional capacity for body control and range of motion”. Oftewel, werken aan lichaamscontrole. Werken aan de pull ups, toes to bar, knees to elbows, rings, holds, muscle-ups etc. Kortom alle oefeningen met je eigen lichaamsgewicht worden behandeld en voor iedereen aangepast op zijn of haar instapniveau. 

Max. 15 personen per les - 2 trainers

ROMWOD

De ROMWODs zijn yoga-achtige sessie waarin je op passieve wijze, volledig ontspannen, werkt aan je lenigheid en herstel. Onze ROMWOD's staan op iedere werkdag tweemaal geprogrammeerd ter bevordering van je mobiliteit: Range Of Motion. Heel fijn om je trainingssessie in de ochtend mee te beginnen of in de avond mee af te sluiten. 

Max. 12 personen per les

BBB

Bij alle bewegingen in het dagelijks leven en in de sport, wordt kracht gevraagd vanuit de core, benen en de billen. In de BBB-lessen worden de ultieme oefeningen voor het ontwikkelen van sterke buik, billen en beenspieren uitgevoerd. Dus als je een supersterke core en goede billen wilt zijn deze lessen een must!

Max. 12 personen per les - 1 trainer

Bokszaktraining 

Bokszaktraining is de ultieme cardio-workout waarbij tegelijkertijd je motoriek wordt aangesproken en verbeterd. Daarnaast fungeert het prima als uitlaatklep zodat je je hoofd even helemaal leeg kan maken. 

Max. 16 personen per les - 1 trainer

Open Gym

De Open Gym biedt de mogelijkheid om zelfstandig te trainen. Tijdens deze uren kan je zelf werken aan je skills, krachtopbouw of mobiliteit. We hebben een ruim aanbod aan Open Gym-uren zodat je naast onze groepslessen iedere (werk)dag zowel in de ochtend als de avond de ruimte hebt om 'vrij' te trainen.

Max. 10 personen 


Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws

  1. Pistol squat: Verbeter je enkelmobiliteit

    Bij een goede uitvoering van de pistol squat zit het knelpunt hem vaak in de mobiliteit van de enkels.

  2. Lowlands Throwdown qualifier zondag 14 april

    Schrijf je hier in!

Laatste tweet

🏋🏼‍♂️OLY HOUR🏋🏼‍♂️ Twee keer per week staat bij ons het olympisch liften op het programma. Een belangrijk onderdeel… https://t.co/xMTFrIUtng
©2019 CrossFit Go Personal