CrossFit Kids

Iedere woensdagmiddag is het tijd voor CrossFit Kids!

Onze CrossFit Kids- lessen hebben als doel kinderen meer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen en plezier te hebben in sport! CrossFit Kids maakt op een leuke manier kinderen sneller, sterker en fitter!
We trainen op een functionele manier en gebruiken de basisbewegingen uit CrossFit waarin veel wordt afgewisseld met bewegingen uit het turnen/gymnastiek, daarnaast zijn we veel bezig met het verplaatsen, tillen, duwen en trekken van (eigen lichaams)gewicht en verschillende duursporten:

Optrekken, touwklimmen, opdrukken, handstanden, handen lopen, ringwerk, squatten, burpees, rennen, springen, maar ook balgooien, touwtrekken, boxjumps en touwtje springen. Een super gevarieerd programma waarbij we natuurlijk altijd goed kijken naar de capaciteit van je kind en hierop de oefeningen aanpassen.


Onze CrossFit Kids coach Iris is tevens fysiotherapeut en hierom de aangewezen persoon om de kinderen op een veilige maar ook uitdagende manier alles skills aan te leren!

Zelf zegt ze hierover:

''Sporten moet leuk zijn, uitdagend, je in je kracht zetten en dat het liefst in een community waar je je thuis voelt. Ik wil de kids een gezellige en veilige omgeving bieden waarin ze zichzelf kunnen én durven zijn en zich met veel plezier ontwikkelen als CrossFit(s)ter!"

Het CrossFit Kids rooster ziet er als volgt uit:

Iedere woensdag:

6-9 jaar: 15.00-15.45

9-12 jaar: 16.00-16.45

Meedoen aan een proefles? Dat mag altijd!

Mail eventjes naar Mai op info@crossfitgopersonal.nl