Corporate Fitness

Zoek je als werkgever naar manieren om het werkgeluk van werknemers te verbeteren, hen gemotiveerd en gezond te houden dan is het aanbieden van sport een zeer goed idee. De geleverde inspanningen van de medewerkers leiden uiteindelijk tot ontspanning wat het geluk, de motivatie en de gezondheid ten goede komt. Bovendien werkt sporten natuurlijk prima op individueel niveau maar heeft het binnen het kader van 'team building' ook positieve effecten binnen een groep. Voor 'Corporate fitness' bieden wij verschillende mogelijkheden:

Fitprogramma

Of het nu in het kader van team building is of om de medewerkers fitter te maken, het gezamenlijk sporten met collega's werkt altijd bevordelijk voor de organisatie. Bij het afnemen van een fitprogramma van CrossFit Go Personal worden de medewerkers getraind door een coach die de lessen opstelt afhankelijk van de gewenste doelen. Zo valt te denken aan een 'challenge', bijvoorbeeld een obstakelrun maar de verbetering van de teamgeest kan ook een doel op zich zijn. We verzorgen de trainingen binnen een fitprogramma bij ons op de gym of op iedere gewenste locatie. Bestaat er de voorkeur om binnen het eigen kantoorgebouw de trainingen te laten verzorgen dan kunnen wij tevens adviseren in, en bemiddelen bij de benodigde materiaalaanschaf.


Clinics


Met collega’s iets nieuws leren en samen stuk gaan. Het opdoen van nieuwe ervaringen buiten de normale werkomstandigheden is een leerzame en leuke manier om een positieve prikkel te geven aan de werksfeer en het teamgevoel. Wij zorgen ervoor dat onze trainingen speciaal gericht zijn op het team en bijbehorende dynamiek, zodat de medewerkers het uiterste uit zichzelf en het team kunnen halen. Tevens kunnen we meedenken en bijdragen aan de invulling van een volledig dagprogramma inclusief bijvoorbeeld een lunch en lezingen.

Wil je meer informatie hierover? Mail dan naar Mai via info@crossfitgopersonal of neem direct contact op via ons contactformulier.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op