Naar inhoud

The Gym

CrossFit Go Personal is een allround gym met CrossFit als basis, centraal gelegen aan de Varsseveldseweg in Doetinchem. Wij geloven in de kracht van diversiteit, zowel in ons lesaanbod als onder onze leden. Wij zijn ervan overtuigd dat afwisseling, het aanleren van nieuwe dingen, jezelf verbeteren en het vermijden van routine, zorgen voor (blijvend) plezier in het sporten. Het verbreden van je horizon en zelfontwikkeling zijn belangrijke factoren in het menselijk geluk. Dus waarom zou je dit niet toepassen in je manier van sporten?  

Echt iedereen kan komen sporten bij CrossFit Go Personal. Ongeacht je leeftijd, sportervaring of fysieke fitheid. Je stapt altijd in op je eigen niveau en ontwikkelt vanuit daar verder. Of je dit nu doet in onze groepslessen, individueel of onder begeleiding van een personal trainer. 

Starten bij CrossFit Go Personal

Wanneer je graag wil beginnen met sporten bij CrossFit Go Personal rond je eerst je startcursus, de 'fundamentals' af, voordat je aan de lessen meedoet. Deze cursus is nodig om je de basisbewegingen van CrossFit aan te leren. Zo draai je makkelijker mee in onze lessen. De totale startcursus bestaat uit twee lessen en vindt iedere week op maandag- en woensdagavond plaats.

CrossFit Go Personal App

Om het onze leden zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft CrossFit Go Personal een eigen app waarmee je je inschrijft voor iedere les die je volgt. Ook kan je middels de app zien wat er op het programma staat en biedt het de mogelijkheid je resultaten te loggen en zo je progressie bij te houden. Ook kan je met behulp van onze app zelf je abonnement naar boven of naar beneden bijstellen, op ieder moment. 


Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws

  1. Weten of CrossFit wat voor je is?

    Lijkt CrossFit je wel leuk maar weet je niet zeker of het wat voor je is?
    Lees dan gauw verder want als je je herkent in één van de 6 onderstaande omschrijvingen, dan is CrossFit écht wat voor jou!

  2. CrossFit at the Beach

    Vanaf zaterdag 2 juni verzorgt CrossFit Go Personal iedere zaterdagochtend CrossFit at the Beach op het stadsstrand bij de IJsselkade.

Laatste tweet

©2018 CrossFit Go Personal