Naar inhoud

Personal Training

Wanneer je onder begeleiding van een personal trainer sport, sta jij centraal en wordt er gekeken naar jouw doelstellingen en wensen. Personal training heeft derhalve veel voordelen: Je krijgt effectieve begeleiding, persoonlijke aandacht, een persoonlijk trainingsschema en indien gewenst een persoonlijk voedingsschema. Door al deze aspecten haal je het maximale uit de training en behaal je een optimaal resultaat. De ervaring leert dat een afspraak met de personal trainer erg motiverend werkt en je op deze manier altijd een stok achter de deur hebt. Of je nou een beginnende of gevorderde sporter bent, onze personal trainers helpen je op weg!

Starten met Personal Training

Als je erover denkt om te sporten onder begeleiding van een personal trainer kun je altijd vrijblijvend een kennismakingsafspraak maken. In dit gesprek kun je beoordelen of het klikt en samen bepalen welke doelen er gesteld zullen worden. 

Tarieven Personal Training

Om progressie te maken en consistentie te behouden bij het sporten onder begeleiding van een personal trainer is het belangrijk om met regelmaat te trainen. Daarom worden de personal trainingssessies (minstens) per 10 lessen afgenomen:  Het is tevens mogelijk om Personal Training in abonnementsvorm af te nemen in combinatie met deelname aan onze groepslessen. Je neemt dan een 'combinatieabonnement'. Hiervoor gelden onze Algemene Voorwaarden

Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws

  1. Weten of CrossFit wat voor je is?

    Lijkt CrossFit je wel leuk maar weet je niet zeker of het wat voor je is?
    Lees dan gauw verder want als je je herkent in één van de 6 onderstaande omschrijvingen, dan is CrossFit écht wat voor jou!

  2. CrossFit at the Beach

    Vanaf zaterdag 2 juni verzorgt CrossFit Go Personal iedere zaterdagochtend CrossFit at the Beach op het stadsstrand bij de IJsselkade.

Laatste tweet

©2018 CrossFit Go Personal