Naar inhoud

Personal Training

Wanneer je onder begeleiding van een personal trainer sport, sta jij centraal en wordt er gekeken naar jouw doelstellingen en wensen. Personal training heeft derhalve veel voordelen: Je krijgt effectieve begeleiding, persoonlijke aandacht en een persoonlijk trainingsschema  Door al deze aspecten haal je het maximale uit de training en behaal je een optimaal resultaat. De ervaring leert dat een afspraak met de personal trainer erg motiverend werkt en je op deze manier altijd een stok achter de deur hebt. 

Tarieven Personal Training

Om progressie te maken en consistentie te behouden bij het sporten onder begeleiding van een personal trainer is het belangrijk om met regelmaat te trainen. Daarom worden de personal trainingssessies per 10 lessen afgenomen:  


Combinatieabonnement

Het is tevens mogelijk om Personal Training in abonnementsvorm af te nemen in combinatie met deelname aan onze groepslessen. Je neemt dan een 'combinatieabonnement'. Hiervoor gelden onze Algemene Voorwaarden . Kijk bij onze Tarieven voor meer informatie. 

Maak een afspraak! 

Wil je graag beginnen met Personal Training? Maak nu een kennismakingsafspraak.


Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws

  1. Pistol squat: Verbeter je enkelmobiliteit

    Bij een goede uitvoering van de pistol squat zit het knelpunt hem vaak in de mobiliteit van de enkels.

  2. Lowlands Throwdown qualifier zondag 14 april

    Schrijf je hier in!

Laatste tweet

🏋🏼‍♂️OLY HOUR🏋🏼‍♂️ Twee keer per week staat bij ons het olympisch liften op het programma. Een belangrijk onderdeel… https://t.co/xMTFrIUtng
©2019 CrossFit Go Personal