Naar inhoud

Nieuws


 1. MAAK KENNIS MET ONZE ATLETEN: DEEL 5

  Nu de beurt aan een echte ‘fit mom’. Een stoere chick die het moederschap en een werkzaam leven goed weet te combineren met tijd voor haarzelf: sporten. Vol energie betreedt ze (met of zonder kids) onze gym en maakt korte metten met de WOD’s. Go Wieteke!

 2. MAAK KENNIS MET ONZE ATLETEN: DEEL 4

  Onze Rinkjan komt altijd met een goed humeur en een stevige portie doorzettingsvermogen de gym binnenstappen. Energie voor 10 en dat zie je ook in zijn manier van trainen, geeft nooit op! En hij is ook nog eens heel gezellig :)

 3. MAAK KENNIS MET ONZE ATLETEN: DEEL 3

  Vandaag stellen we jullie voor aan een bijzondere atleet: Jack.
  Niet alleen hebben wij kennis mogen maken met zijn gymnastische vaardigheden, ook trakteert hij ons met grote regelmaat op zijn maatschappijkritische blik. Tot groot genoegen! Nooit saai met Jack erbij.

 4. MAAK KENNIS MET ONZE ATLETEN: DEEL 2

  Graag stellen we jullie met veel trots en plezier voor aan onze Auke!
  Een zeer gewaardeerde, gemotiveerde en betrokken atleet die we gedurende de afgelopen 2 jaar een grote transformatie hebben zien doormaken!

 5. MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN DEEL 1: SASCHA

  Wij, als CrossFit-box, merken dat de populariteit van CrossFit enorm toeneemt. Een steeds bredere doelgroep wordt aangesproken en dat is alleen maar positief. Maar wat wij ook merken is dat toch nog heel veel mensen een beetje ‘bang’ zijn voor CrossFit: “Is dat wel geschikt voor mij?” of ”Ben ik wel fit/sterk. Door kennis te laten maken met onze leden willen wij bewijzen dat CrossFit geschikt is voor iedereen.

 6. Lente aardbeiensmoothie

  Een lekker receptje om de lente mee in te luiden

Laatste tweet

Optimaal gebruik maken van de ruimte: Achterin wordt er flink gezweet tijdens de Hero WOD ‘Seven’, voorin krijgen d… https://t.co/oRENEnTWBO
©2019 CrossFit Go Personal