Naar inhoud

Samenwerkingspartner


Waar enerzijds inspanning een belangrijke manier is om de vitaliteit op de werkvloer te vergroten, geldt dat net zozeer voor ontspanning. De juiste balans tussen deze twee zorgt voor een vergrote fysieke én mentale weerbaarheid. Om die reden werken wij nauw samen met Blijf Vitaal: Twee gedreven en zeer deskundige masseurs die stoelmassages op de werkvloer verzorgen alsmede advies kunnen geven over een optimale werkhouding en werkplekinrichting.


Over Blijf Vitaal:


Investeren in de gezondheid van je medewerker loont

 

Blijf Vitaal


Gezonde medewerkers zijn de bron van een gezond productief bedrijf. Stoelmassage verlaagt stress, geeft een flinke dosis nieuwe energie en verhoogt daarmee gelijk de productiviteit van medewerkers. Hoofdpijn, stress, spierspanningen en RSI worden preventief aangepakt met stoelmassages.


 

Fiscaal aftrekbaar


De overheid stimuleert een gezond arbobeleid en daarom zijn stoelmassages fiscaal aftrekbaar. Een kleine investering levert veel profijt op.


 

Stoelmassage


De stoelmassage is een korte massage met kleding aan op een speciale stoel. De massage gaat voornamelijk in op nek, schouders, rug en armen. Dé plekken waar medewerkers vaak last van krijgen door een verkeerde werkhouding of spanningsklachten. Wij houden rekening met de wensen en behoeften van de klant en vinden een persoonlijke benadering belangrijk.    Onze stoelmassages zijn ontspannend en eindigen activerend. De medewerker kan met vernieuwde energie direct weer aan de slag, zonder een loom gevoel.


 

Advies


Ook geven wij advies over werkhouding en werkplekinrichting.


Vraag hier een gratis proefmassage aan.


 


Wil je meer weten over hoe wij werken en wie wij zijn? Kijk dan op 


www.b-lijfvitaal.nl of neem contact op met Marieke Velthuis of Pascal Wiersma via info@b-lijfvitaal.nl


 

Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws

 1. Groot nieuws! Binnenkort ook fysiotherapie bij CrossFit Go Personal

  In-house fysiotherapie: Samenwerking Fysiotherapie Engelaar & CrossFit Go Personal

 2. EAT TO FIGHT CANCER BRUNCH

  Zondag 26 augustus 10.30 uur - 13.00 uur: Brunchen voor het goede doel!
  Meld je aan!

  info@crossfitgopersonal.nl
  Onderwerp: Eat to Fight Cancer

Laatste tweet

Optimaal gebruik maken van de ruimte: Achterin wordt er flink gezweet tijdens de Hero WOD ‘Seven’, voorin krijgen d… https://t.co/oRENEnTWBO
©2019 CrossFit Go Personal