Naar inhoud

Corporate Fitness

Zoek je als werkgever naar manieren om het werkgeluk van werknemers te verbeteren, hen gemotiveerd en gezond te houden dan is het aanbieden van sport een zeer goed idee. De geleverde inspanningen van de medewerkers leiden uiteindelijk tot ontspanning wat het geluk, de motivatie en de gezondheid ten goede komt. Een blije en fitte medewerker is een goede en productieve medewerker. Bovendien werkt sporten natuurlijk prima op individueel niveau maar heeft het binnen het kader van 'team building' ook positieve effecten binnen een groep. Voor 'Corporate fitness' bieden wij verschillende mogelijkheden:

Fitprogramma

Of het nu in het kader van team building is of om de medewerkers fitter te maken, het gezamenlijk sporten met collega's werkt altijd bevordelijk voor de organisatie. Bij het afnemen van een fitprogramma van CrossFit Go Personal worden de medewerkers getraind door een coach die de lessen opstelt afhankelijk  van de gewenste doelen. Zo valt te denken aan een 'challenge', bijvoorbeeld een obstakelrun maar de verbetering van de teamgeest kan ook een doel zijn. We verzorgen de trainingen binnen een fitprogramma bij ons op de gym of op iedere gewenste locatie. Bestaat er de voorkeur om binnen het eigen kantoorgebouw de trainingen te laten verzorgen dan kunnen wij tevens adviseren in, en bemiddelen bij de benodigde materiaalaanschaf. 

Bedrijfsabonnementen

Bij het afnemen van een bedrijfsabonnement is het de bedoeling dat de werkgever de abonnementen van haar medewerkers betaald. Omdat de Belastingdienst het sporten onder werkend Nederland stimuleert is er de mogelijkheid om deze kosten van het brutoloon van de werknemer af te trekken. De werknemer bespaart dan op de belasting en de werkgever bespaart op de sociale lasten. 


Clinics

Met collega’s iets nieuws leren en samen stuk gaan. Het opdoen van nieuwe ervaringen buiten de normale werkomstandigheden is een leerzame en leuke manier om een positieve prikkel te geven aan de werksfeer en het teamgevoel. Wij zorgen ervoor dat onze trainingen speciaal gericht zijn op het team en bijbehorende dynamiek, zodat de medewerkers het uiterste uit zichzelf en het team kunnen halen. 

Per 1 januari 2018 zijn de kosten voor een clinic €95,- excl. BTW, per uur. 


Voor meer informatie neem contact met ons op: info@crossfitgopersonal.nl


Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws

  1. Pistol squat: Verbeter je enkelmobiliteit

    Bij een goede uitvoering van de pistol squat zit het knelpunt hem vaak in de mobiliteit van de enkels.

  2. Lowlands Throwdown qualifier zondag 14 april

    Schrijf je hier in!

Laatste tweet

🏋🏼‍♂️OLY HOUR🏋🏼‍♂️ Twee keer per week staat bij ons het olympisch liften op het programma. Een belangrijk onderdeel… https://t.co/xMTFrIUtng
©2019 CrossFit Go Personal